Figani İlkokulu
FİGANİ KÖYÜ FİGANİ KÜME EVLERİ FIGANI ILKOKULU BLOK NO 83 MECİTÖZÜ / ÇORUM
03644762073

VİZYON

Vizyonumuz; var olan bütün güzellikleri görüp onların içindeki gizli alemleri keşfedebilen. Tarihini bilip, ondan aldığı ruhla vatan, millet ve bayrak sevgisini özümseyerek geleceğe yön verebilen. Kendisi ve çevresi ile barışık, hoşgörülü, İnsanlara ve düşüncelerine saygılı, sorumluluk sahibi. Kendine güvenen ve güvenilen. Hayattaki her türlü zorluğa göğüs gerip çözüm üretebilen, çözümleri uygulamaya koyabilen. Hayatın her anından zevk alan, bilim ve teknolojideki gelişmeleri takip eden, araştıran, üreten, paylaşan ve bu birikimini insanların mutluluğu için kullanabilen Dünyaya yön verebilecek lider insanlar yetiştirmektir.

MİSYON

Türk Milli Eğitimin hedefleri doğrultusunda; Atatürk ilke ve devrimlerine sahip çıkan; gelişime açık, öğrenmeyi öğrenmiş, iletişim becerileri gelişmiş, sorun çözme becerisine sahip, üretken, yaratıcı, özgüvenli, girişimci, etik değerleri özümsemiş, ulusal ve küresel değerlere sahip, sağlıklı, mutlu ve başarılı bireyler yetiştirmektir.

Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM

İKİLİ ÖĞRETİM

DERS BAŞLAMA SAATİ: 08:30 DERS BİTİŞ SAATİ : 14:25

SOBA İLE ISINMA SAĞLANMAKTADIR.

İLÇEYE ÖĞRENCİ SERVİSLERİ BULUNMAKTADIR.

15 KM

KÖY